VIESSMANN VITODENS 50-W 25KW kotao na gas kondenzacioni

Pozovite za cenu

Broj poseta: 1

Vitodens 050-W: Visoka udobnost grejanja i tople vode sa odličnim odnosom uloženog I dobijenog

Kao veliki proizvođač sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji zidnih uređaja, znamo šta je važno. Takođe, sa izuzetno cenovno atraktivnim Vitodens 050-W, možete se pouzdati u visok kvalitet proizvoda Viessmann. Zbog toga Viessmann zidni gasni kotao 

Sa Vitodens 050-W Viessmann sada nudi zidni gasni kondenzacioni kotao proverenog kvaliteta po atraktivnoj ceni. Široka paleta pribora čini Vitodens 050-W podjednako pogodan kako za nove objekte tako i za modernizaciju. Nudi se u dva opsega kapaciteta (5.9 do 29 i 8 do 35 kW), kao kombinovani kotao sa protočnom pripremom tople sanitarne vode. Kontroler za vođenje prema sobnim i spoljašnjim uslovima je već integrisan u Vitodens 050-W, zajedno sa zaštitom od mržnjenja. Senzor spoljašnje temperature je dostupan kao pribor.

Karakteristike uređaja Vitodens 050-W

Vitodens 050-W idealan je za modernizaciju stanova ili porodičnih kuća. Nudi se u dva toplotna izlaza (3,2 do 19 kW i 3,2 do 25 kW) kao uređaj za grejanje i kao kombinacija za grejanje i toplu vodu (sa integrisanim protočnim grejačem).

 

MatriX-Plus gorionik: Srce vašeg sistema grejanja

MatriX-Plus gorionik se ističe prvenstveno svojim efikasnim radom, kao i niskim emisijama štetnih materija i buke, specijalna MatriX površina od nerđajućeg čelika je otporna na visoke temperature i na taj način osigurava pouzdan rad i dug vek trajanja. Sledeća Viessmann tehnička inovacija je potpuno automatizovana Lambda Pro kontrola sagorevanja .Automatski se prilagođava svim vrstama prirodnog gasa i svim dimovodnim sistemima i na taj način obezbeđuje kontinuirano čisto i efikasno sagorevanje.

 

Inox-radial izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika: efikasano i dugotrajano

Nerđajući čelik pravi razliku. Inox-Radial izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika otporan na koroziju je centralni deo Vitodens 050-W. Posebno efikasno pretvara uloženu energiju u toplotu sa sigurnim i izuzetno dugotrajnim i to sa visoko kvalitetnim nerđajućim čelikom.

 

Prednosti kotla Vitodens 050-W

  • Izuzetno atraktivan odnos cene i performansi
  • Dugovečnost i efikasnost zahvaljujući Inox- Radial izmenjivaču toplote od nerđajućeg čelika
  • MatriX-Plus gorionik sa kontrolom sagorevanja visokog stepena iskorišćenja i niska emisija štetnih gasova
  • Jednostavno upravljanje preko LED ekrana i tastera na dodir
  • Internet omogućen zahvaljujući WLAN interfejsu za servisiranje i puštanje u rad putem Viessmann aplikacija (regulacija se može isporučiti sa ili bez WiFi modulea, zavisno od verzije)
  • Idealno za ugradnju u stambene prostore zahvaljujući tihom radu i kompaktnim dimenzijama
  • Mala potrebna visina ugradnje pojednostavljuje zamenu starih uređaja

 Karakteristike proizvoda

 

VIESSMANN VITODENS 50-W 25KW kotao na gas kondenzacioni

Image verification