TALOS dual cev 15.88mm

319.44 din +PDV

Broj poseta: 658

  • Podeli stranicu:

Talos dual cev 15,88mm

Za primenu u oblasti grejanja, ventilacije, klimatizacije i hlađenja (KGH), bakarne cevi predstavljaju prioritetan izbor. Zahvaljujući tradiciji i uspešnosti u pomenutim područjima, Halkor danas predstavlja evolutivan način upotrebe bakra u proizvodnoj tehnologiji KGH. Novom formulom u proizvodnji KGH komponenata, kombinacijom bakra i aluminijuma dobijena je cev koja zadržava sve karakteristike bakarne cevi, ali je zapravo cenovno povoljnija.
Talos Dual bimetalna cev sastoji se od dva bešavna metalna sloja, unutrašnjeg bakarnog, i spoljašnjeg aluminijumskog. Slojevi su sjedinjeni snažnom metalurškom vezom između bakra i aluminijuma. Takvo sjedinjavanje metala omogućava da Talos Dual cev funkcioniše kao bešavna homogena cev. Sve prednosti oba sastavna elementa, zahvaljujući jedinstvenom metalurškom spajanju, pretočene su u jednu cev koja zadržava sve karakteristike svojih sastavnih delova, kako bakra, tako i aluminijuma.
Unutrašnji bakarni sloj doprinosi jačinom, postojanošću i otpornošću nad korozijom, što podrazumeva mogućnost savršenog uklapanja u KGH sisteme, kompatibilnost sa bakarnim cevima, legurama bakra (npr. mesing), i drugim bakarnim komponentama. U isto vreme, spoljašnji, aluminijumski sloj, doprinosi konkurentnom cenom i lakoćom, omogućujući optimalnu kombinaciju prilikom povezivanja sa ostalim aluminijumskim komponentama (aluminijumski apsorber u solarnom kolektoru, aluminijumsko rebro u razmenjivaču toplote, itd.).

TALOS dual cev 15.88mm

Image verification