KATEGORIJE PROIZVODA

MIDEA bojler slim sa dva kazana 100l

Pozovite za cenu

Broj poseta: 1

MIDEA BOJLER SLIM SA DVA KAZANA 100L


MIDEA BOJLERI SA DVA REZERVOARA, ŠTEDE VREME I ENERGIJU

Zahvaljujući inovativnom sistemu grejanja sa dva rezervoara i sa dva grejna elementa, efikasnost grejanja je znatno poboljšana i smanjuje vreme čekanja. Takođe se može fleksibilno prebaciti na režim grejanja sa jednim kazanom i jednim grejačom, ušteda energije i novca!

17% smanjeno vreme grejanja

Režim grejanja sa dva rezervoara

za porodicu do 4 osobe.

50% uštede električne energije

Režim grejanja sa jednim

rezervoarom za uživanje 1 osobe.

 „Poređenje je napravljeno između Midea bojlera Salute Flex i tradicionalnih bojlera sa jednim rezervoarom pod uslovima iste ulazne temperature vode (15°C), iste ciljne temperature zagrevanja vode (75°C), iste snage mašine (2000V), isti kapacitet mašine (30, 50, 80 ili 100L).

FLEKSIBILNA INSTALACIJA

Midea grejač vode, dizajniran je da se postavi vertikalno ili horizontalno. Za 1/3 je tanji od standardnih bojlera,kao rezultat strukture dvostrukih rezervoara, može se uklopiti u bilo koji uski prostor i uvek  čini da vaš dom izgleda očaravajuće!

ROTIRAJUĆU KONTROLNI PANEL

Metallic Control Panel se može rotirati da se podudara sa položajem instalacije bojlera  tako da možete upravljati grejačem vodepod najboljim uglom prikaza.

WiFi konekcija

Upravljanje preko WiFi putem aplikacije MSmart Life

VIŠE MODOVA TUŠIRANJA NA JEDAN KLIK

Na jednostavan način odaberite mod korišćenja bojlera na vašem telefonu pompću pametne aplikacije izborom jednog od četiri ponuđena programa rada bojlera (Single-tank, Double-tank Heating, Memo U i Hi-Temp Sterilization).

PROGRAM "Memo U" PAMTI VAŠE NEDELJNE POTREBE

Snimanjem i pamćenjem vaših navika i potreba kod korišćenja bojlera, omogućava da uvek imate toplu vodu za tuširanje kada je to vama potrebno spram vaših ustaljenih rutina. Uvek topla voda sa minimumom utroška energije. U periodima između vaših ustaljenih navika tuširanja, temperatura vode u bojleru se održava na minimalno 45°C što vam omogućava prijatno korišćenje vode za pranje ruku i druge potrebe pogotovo u zimskim periodima.

 VDE-test  do 23% uštede u odnosu na standardne bojlere.

MOGUĆNOST GLASOVNOG UPRAVLJANJA POMOĆU "Google Assistant"

Povezivanjem na Google Home moguće je uključivanje bojlera i podešavanje temperature glasovnim putem preko Google Assistant.

99,99% BEZ BAKTERIJA OMOGUĆAVA "Full-Path Bacteria Defense System"

Integrisan bakarni ventil i Ag+ srsebrna anoda zajedno sa programom " 75°C HI-Temp AST " čini da ovaj sistem može postepeno poboljšati kvalitet vode i sprečiti bilo kakvo moguće naknadno zagađenje u cevovodu.

DUŽI ŽIVOTNI VEK SA " Ti+ SapphirEnamel " SLOJOM U KAZANU

Inovativni sloj "Ti+ SapphirEnamel "omogućava veću izdržljivost kazana, sprečava koroziju i smanjuje stvaranje kamenca. Sve ovo omogućuje troslojni kazan od sloja dekarbonizovanog čelika, adhezivnog sloja mikro praha i Ti+ SapphirEnamel sloja.

BEZ MEŠANJA VODE I STRUJE I LAKA MONTAŽA

Zahvaljujući Ti+ SapphirEnamel sloju onemogućeno je mešasnje vode i električne struje. Laka montaža grejnih elemenata po principu plug&play omogućava brzu i jednostavnu zamenu bez angažovanja instalatera.

MIDEA bojler slim sa dva kazana 100l

Image verification