KATEGORIJE PROIZVODA

Klima Midea inverter MSEAAU-09HRFN1-QRD0W BLUE

Pozovite za cenu

Broj poseta: 742

Midea klima inverter MSEAAU-09HRFN1-QRD0W BLUE

            Serija KID STAR

Da li ste znali da se 70% hormona rasta kod dece proizvodi noću, u dubokom snu? Zbog toga je komforan i čvrst san izuzetno važan za pravilan razvoj dece. Upotreba klima uređaja u dečijoj sobi je oduvek bila predmet posebnog razmatranja, do pojave novog inverterskog modela Midea klima uređaja, KID STAR, opremljenog funkcijama koje štite decu od potencijalno negativnih efekata u radu klima uređaja.

"Pametno oko" sa infracrvenim senzorom, koje se nalazi na unutrašnjoj jedinici, aktivira se pritiskom na taster daljinskog upravljača i konstantno skenira prostoriju sa ciljem da izduvavanje vazduha usmeri od dece, kao i da detektuje da li se dete otkrilo tokom spavanja. Ukoliko je dete otkriveno, uređaj lagano podiže temperaturu vazduha, smanjuje  brzinu rada ventilatora i podešava poziciju krilca tako da štiti dete od prehlade izazvane hladnim vazduhom iz klima uređaja. Pametno oko sadrži i fotosenzitivni senzor koji prepoznaje količinu svetla u prostoriji - kada ugasite svetlo u prostoriji, klima uređaj sam smanjuje zvučne signale, smanjuje osvetljenost displeja i brzinu rada ventilatora kako bi se obezbedio maksimalni komfor tokom noći - nivo buke se smanjuje čak do 19,50dB(A). Dobar kvalitet vazduha obezbeđuje se putem 2 filtera - gustog HD filtera (mrežice) koji zadržava prašinu iz vazduha i hladnog katalitičkog filtera koji apsorbuje čestice fromaldehida, amonijaka, organskih materija i hidrogen sulfida i pretvara ih u vodu i ugljen dioksid.

Izuzetno dizajnersko rešenje unutrašnje jedinice ovog klima uređaja, u pastelno roze i neboplavoj boji, zaobljenog oblika, sa slikom zvezdanog neba i simpatične porodice medveda, savršeno se uklapa u sobe naših princeza i prinčeva. Inventivni daljinski upravljač u obliku medvedića, urađen je po principu kontra tega i može biti pomešan i sa dečijim igračkama. Materijali korišćeni za proizvodnju unutrašnje jedinice i daljinskog upravljača bezbedni su za okolinu, kao i za decu koji ih koriste ili se sa njima igraju.

Energetskoj efikasnosti ovog klima uređaja posvećena je velika pažnja, te se rezultati rada ogledaju u visokoj energetskoj klasi A++/A++, uz veliki radni opseg: od -25°C do +50°C. Uređaj ima funkcije:

- registrovanja gubitka radnog medijuma (registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uređaj),

- temperaturne kompenzacije (pretpostavlja razliku u temperaturi u udaljenijim delovima prostorije i koriguje rad u skladu sa tim), kao i

- sprečavanje hladnog izduvavanja u režimu grejanja.

Kid star klima uređaj je opremljen i WiFi kontrolerom te u svakom trenutku možete proveriti uslove rada uređaja u dečijoj sobi i promeniti podešavanja uređaja ako je potrebno.

 

Karakteristike:

-         Filter (mrežica) za prašinu velike gustine

-         Hladni katalizatorski filter (eliminiše formaldehid i druge organske materije, kao i štetne gasove i mirise)

-         Integrisani WiFi kontroler

-         Detektor gubitka freona

-         Samodijagnostika i automatska zaštita

-         1W u pripravnosti

Osnovni podaci:

-         Kapacitet hlađenja: 9.000BTU (3.500BTU-11.000BTU)

-         Kapacitet grejanja: 10.000BTU (2.800BTU-11.500BTU)

-         Prosečna potrošnja (hlađenje/grejanje): 676W / 637W

-         Radni medijum: R410A

-         Sezonska energetska efikasnost: A++ / A++

-         SEER / SCOP(Average): 8,2 / 4,6

-         Temperaturni opseg rada hlađenja:  -15°C - +50ºC

-         Temperaturni opseg rada grejanja:  -25°C - +30ºC

-         Pritisak zvuka - un. Jed.: 39,5/30/21/19,50 dB(A) / spoljna jed.: 55,5dB(A)

-         Protok vazduha (niža/sred./najveća brz. vent.): 500/370/240 m³/h

Dimenzije, neto:

-         Unutrašnja jedinica (ŠxVxD): 886x315x188mm

-         Spoljašnja jedinica (ŠxVxD): 800x554x333mm

Težina, neto:

-         Unutrašnja jedinica: 10,3 kg

-         Spoljašnja jedinica: 29,1 kg

-        Garantni rok: 2 godine, uz mogućnost produžetka do 5 godina, uz redovne godišnje servise koji ne ulaze u cenu uređaja ili montaže.

Klima Midea inverter MSEAAU-09HRFN1-QRD0W BLUE

Image verification