KATEGORIJE PROIZVODA

Global radijator Vox 800

0.00 din +PDV

Broj poseta: 2735

  • Podeli stranicu:

Global radijator Vox 800

aluminijumsko rebro za radijatore visine 890mm

Fabrika Global osnovana je 1971 godine i nalazi se u mestu Rogno pokraj jezera Lago di Iseo u Italiji. Danas se Global smatra jednim od najznačajnijih proizvođača aluminijumskih radijatora kako u Italiji tako i na internacionalnom tržištu.
Posebna pažnja se posvećuje ne samo savremenoj tehnologiji u procesu proizvodnje koja garantuje kvalitet već i dizajnu proizvoda koji uvek prati najsavremenije trendove u proizvodnji aluminijumskih radijatora.

Tehnički podaci:

Model Dimenzije mm Priključak Težina praznog
radijatora kg
Količina
vode l
Toplotna snaga Eksponent n
A
visina
B
dužina
C
dubina
D
osno rastojanje
ΔT 50°C ΔT 60°C
W Kcal/h W Kcal/h
VOX 800 890 80 95 800 1" 2.21 0.56 181 156 231 199 1.33709

Konfor, ušteda energije,ekskluzivan dizajn: poslednji roden u kući Global sažima najviše što jedan radijator može da pruži. Sa radijatorom Global, podešavanje teperature je lako i malo košta.Na taj način se dobija, za kratko vreme, jedna idealna temperatura za svaki ambijent, prema ličnim potrebama i stvarna ušteda energije. Osim toga mala specifična težina aluminijuma omogućava lako I precizno izvodenje. Široka paleta dimenzija i jednostavno kombinovanje elemenata omogućavaju idealno rešenje za svaki ambijenat, dok odavanje visoke toplotne energije omogucuje korišćenje malih prostorija.

Radijatori Global imaju dug vek trajanja zahvaljujući materijalu korišćenom u livenju elemenata (legura aluminijuma atestirana prema standardu EN AB 46100) i jedinstvenom načinu farbanja: dva puta potapanje u kadama “anoforezis” boje a zatim tretirano epoksidnim prahom.

Radijatori GLOBAL imaju 10 godina garancije od datuma proizvodnje. Ova garancija omogućava zamenu onih elemenata koji se pokazuju neupotrebljivi zbog nedostataka u materijalu ili u proizvodnji, ali samo pod uslovom da je instalacija uradena prema važećim pravilima i uputstvu navedenom pod “pravilna instalacija”.

Preuzmite prospekt Global Vox aluminijumskih radijatora

Preuzmite ateste za Global Vox i GL seriju aluminijumskih radijatora

Global radijator Vox 800

Image verification