LG klima uređaji

LG klima uređaji

LG razume da, kada birate klima uređaj za vaš dom, očekujete savršensto. Zbog  toga neprestano rade na razvoju
inovativnih rešenja za klimatizaciju, koja vam pružaju konfor, energetsku efikasnost i izvanrednu pouzdanost.

    Njihova vrhunska tehnologija invertera omogućava vrlo snažno hlađenje i grejanje, istovremeno znatno smanjujući potrošnju energije. Ispunjavajući najnovije evropske energetske standarde, ova sofisticirana tehnologija za štednju energije idealna je za kupce kojima je veoma važno očuvanje čovekove okoline. LG je doveo energetsku efikasnost na potpuno novi nivo pomoću proizvoda energetskog razreda A+++ koji se odlikuje inovativnom Active Energy Control tehnologijom.

    Njihova nova klasa klima uređaja stvara čistije, prijatnije kućno okruženje pomoću patentirane tehnologije prečišćavanja vazduha, jer Vas moćni i efikasni filteri za vazduh štite od virusa i alergena koji se prenose vazduhom, pa čak i uklanjaju neprijatne mirise. pored poboljšanja kvaliteta vazduha, proizvodi LG kompanije rade uz izuzetno nizak nivo buke, obezbeđujući mir vašem domu - klimatizovanom, energetski efikasnijem, LG domu.

    Pored toga što proizvodi vrhunske klima uređaje, LG pruža i praktičnost bez premca, uz pojednostavljeno instaliranje i održavanje proizvoda, sveobuhvatni korisnički servis, stručni savet i dostavu proizvoda na vreme. Kao što je to činila tokom svoje duge i slavne istorije, LG kompanija će nastaviti da unapređuje i implementira tehnologiju radi dobrobiti i udobnosti kupaca širom sveta.